roosendaal herdenkt...

Wat kunnen we nu écht leren van het verleden? En doen we dat ook? Je kunt daar heel lang en diep over nadenken. Maar je kan ook in de huid kruipen van zij die erbij waren. Wij maken een muziektheaterproductie over herdenken op een bijzondere locatie in Roosendaal. En jij kunt nog meedoen. We zoeken een club jongeren die zin heeft om hun talent in te zetten om de wereld te verbeteren. Blazen we te hoog van de toren? Wij denken van niet. Want jongeren zijn de toekomst. We zeggen het maar gewoon.

Niet alleen worden jouw zang-, spel- en danskwaliteiten naar een hoger level getild, ook leer je een heleboel nieuwe mensen kennen. We gaan ouderen ontmoeten die de oorlog meemaakten en nemen de trein naar de jongerendag in Amsterdam. Samen met jongeren uit heel Nederland volg je workshops van professionele theatermakers en bezoek je een voorstelling die aansluit op het thema: herdenken.

Als klap op de vuurpijl gaan we op 4 mei om 21:00 uur met alle groepen in Nederland in première!

Dus, wil jij je stem horen echoën in een kerk?  Zie jij jezelf al dansen door de straten van Roosendaal of een tranentrekkende monoloog spelen in de oude stationshal? Meld je dan nu aan.

minimale leeftijd

12+

maximaal aantal deelnemers

20

april tot mei

2022

prijs

200,-

*

repetitie-uren

40

Deelname Jongerendag Amsterdam

Repetities op 3, 10, 17, 24 april |  1, 2, 3, 4 mei

Dit project wordt ondersteunt door:

theater_na_de_dam_CARD-ZWART-OL-ZW-kopie
SCVR_logo-kleur 2 (1).png